"A megrendelt termék nem olyan, amire gondoltam, visszaküldhetem?"


Természetesen elállási joggal, 14 napon belül visszaküldheted a termékeket, és azok árát visszautaljuk egy általad megadott bankszámlaszámra.

A kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül lehetőséged van visszaküldeni a terméket, amennyiben az hordatlan állapotú, csupán felpróbálva volt; kabát esetében a címke nem lett eltávolítva róla, fürdőruha esetében pedig fehérneműre lett próbálva az alsó rész és semmilyen szennyeződés nem került rájuk (sem dezodorfolt, sem alapozó, sem más). - ezeket alaposan átnézzük, kérlek tedd meg te is a kellemetlenségek elkerülése érdekében!

Ha mindent rendben találunk, a termék(ek) árát visszautaljuk egy általad megadott bankszámlaszámra, melyet Messengeren vagy emailben (info@mintydust.hu) is elküldhetsz a rendelési szám megjelölésével.


A visszaküldés módja:

1. Csomagold vissza a termékeket az eredeti zacskójukba, valamint egy szállításra alkalmas külső csomagolóanyagba (papírdoboz, futártasak,  boríték, stb). 

Ha nem fizetsz biztosítást feladáskor, akkor különösen körültekintően járj el csomagoláskor, hogy ne sérüljenek a termékek. Nem megfelelő csomagolásból eredően megsérült termékek árát nem tudjuk visszafizetni.

2. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a termék visszaküldésével kapcsolatos költségeket minden esetben neked kell megfizetned, így portóval vagy utánvéttel terhelt csomagokat NE küldj vissza, mert azokat nem áll módunkban átvenni. Ilyen esetben a csomagot a szállító cégek automatikusan visszajuttatják hozzád, és esetlegesen további költségeket számolnak fel rá!

- A visszaküldés alapértelmezetten egyénileg történik, melyre sor kerülhet Postán, vagy más csomagszállító (GLS, DPD, stb.) szolgáltatásai is igénybe vehetők. 

Ha van lehetőséged nyomtatni, mi is tudunk küldeni neked a visszaküldéshez szükséges GLS fuvarcímkét, amit ha ráragasztasz a csomagra, a GLS futár háznál felveszi. Ennek a díja 1990 Ft. Ha így szeretnéd feladni a visszárut, kérlek, jelezd nekünk Messengeren vagy emailben (info@mintydust.hu).

- Visszaküldési cím:

Hegedűs Ágnes ev., 3326 Ostoros, Halász utca 2., saroktelek ; továbbá feladáskor az e-mail címünket is add meg kérlek: info@mintydust.hu, hogy nyomon tudjuk követni a visszárucsomag útját, illetve tudjuk várni az érkezését.

Ezekben a kérdésekben Facebook Messengeren (https://www.facebook.com/mintydust) vagy emailen (info@mintydust.hu) állunk rendelkezésedre.

Elállási nyilatkozatot nem szükséges kitölteni.

"Mikor kapom vissza a pénzem?"

Az ügyintézési idő legfeljebb 14 nap, de leggyakrabban a visszaküldött áru átvételén belüli 5 munkanap az átfutási idő. A termék árát egy általad megadott bankszámlaszámra kapod meg, melyet Messengeren vagy emailben (info@mintydust.hu) is elküldhetsz a rendelési szám megjelölésével.

És ha másik terméket szeretnék helyette?
Ha cserélnél valamire, írd meg nekünk, és postafordultával küldjük a cserecsomagot, mely megérkeztekor a futár már csak az őt illető fuvardíjat fogja elkérni, vagy ha a cseretermék ára eltérő, ennek megfelelően rendezhető nála a különbözet. 

  

Hogyan érlek el titeket?

Amennyiben bármilyen kérés-kérdés felmerül, örömmel állunk rendelkezésedre Facebook oldalunkon üzenetben (itt: MintyDust facebook) vagy Instagramon (itt: MintyDust Instagram) esetleg e-mailben (info@mintydust.hu).

Az eddigi vásárlók véleményét itt olvashatjátok: Rólunk mondtátok

 

Milyen fizetési opciók közül választhatok?

Honlapunkon elfogadunk banki átutalással történő fizetést, valamint lehetőség van utánvétes fizetésre is. Utánvétes rendelés esetén a terméket átvételkor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a GLS futárnak. 

 

Milyen gyorsan érkezik meg a megrendelt termék?

Rengeteget dolgozunk azon, hogy mi legyünk a leggyorsabbak! Büszkék vagyunk arra, hogy a tőlünk rendelt termékek 99%-a 2-3 munkanapon belül célba ér! Minden a webshopon látott termék már a budapesti raktárunkban vár a gazdájára. Amennyiben 3 napnál tovább tartana a kiszállítás, kérjük ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg a szállítási címet, valamint írj nekünk itt.

 

Külföldre is kérhetem a rendelést?

Igen, a világ bármely pontjára eljuttatjuk hozzád a csomagod, azonban nemzetközi szállítást csak előreutalást követően tudunk biztosítani, utánvétes lehetőséget csak az ország határain belül vállalnak a kiszállító partnereink. A tarifa a csomag súlyától és a célország elhelyezkedésétől függ, így arra kérünk, ha külföldre kéred a csomagot, a rendelés előtt lépj kapcsolatba velünk, hogy pontosan meg tudjuk mondani, mennyibe kerülne az adott országba a szállítás.

 

Sikeres volt a rendelésem?

Minden sikeresen leadott rendelés után küldünk egy automatikus e-mailt a rendelésnél megadott e-mail címedre . Ez a levél tartalmazza a nálunk leadott rendelésed részletes leírását. Ha nem kaptál ilyen e-mailt (és a spam mappában sem találod), akkor lépj velünk kapcsolatba  itt.

   

Hogyan kapom meg a megrendelt termékeket?

Cégünk a GLS futárszolgálat üzleti partnere. Minden csomagunkat a GLS szolgáltatásaival kézbesítjük. Gyors, pontos és precíz kiszállítás, a megrendelt termék futárunknál odafigyeléssel és óvatosan kezelve jut el hozzád.

 

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED VAN ÁLLUNK RENDELKEZÉSEDRE A FACEBOOK OLDALUNKON!