Közzétéve írta Anna .

Bizonyára sokan találkoztatok már hasonló képpel, mint az alábbi:

 

Ez a trükkös kis hát- és pántnélküli csoda melltartó lehetővé teszi, hogy ne csak a pántok kilátszódása miatti feszengéstől szabadulj meg, de még a mellméretedet is növeld! Az innovatív fűző összehúzza és meg is emeli a kebleket. Belső, bőrrel érintkező része öntapadós szilikon, mely a biztos tartást biztosítja. 

 

Termék összetétele, tulajdonságai:

Belső rész: 100% biológiai szilikon (SGS approved)
Kosár rész: 88% nylon, 12% spandex
Fűző: 100% pamut

Ez a külső szemlélő számára nem látható fehérnemű rugalmas anyagból készült, ezáltal kényelmesebb, mint a hagyományos melltartók. Szinte észre sem veszed, hogy rajtad van. Könnyedén felhelyezheted, tökéletes tartást biztosít, könnyen kezelhető és mosható. Csúszásmentesen megtapad, nem kell igazgatni. Nem mozdul el, nem csúszik le.

A fűző segítségével nagyobbnak és formásabbnak fog hatni a dekoltázsod, köszönhetően az extra push up hatásnak!

Használati utasítás

  1. A legfontosabb, hogy használat előtt jól tisztítsd meg a bőröd és töröld szárazra. Soha ne használj semmilyen vegyszert. Kerüld a testápolót, olajat, púdert, parfümöt a kijelölt területen.
  2. A melltartó felhelyezése: Lazítsd meg a fűzőt és helyezd fel a melltartót. Ha feltetted, akkor a fűző segítségével beállíthatod a hőn áhított dekoltázst.

 

TIPPEK A FELHELYEZÉSRE:

lathatatlan ontapado melltarto

A tökéletes megjelenésért viseld a melleid alsó vonalánál magasabb helyzetben. Teljesen normális, ha a melltartó nem takarja teljesen a melleidet.

Minél távolabb helyezed fel egymástól a két kosarat, annál lenyűgözőbb dekoltázst tudsz csinálni, de ügyelj rá, hogy ha összehúzod, kényelmes legyen a viselése.

 

Tisztítása, használata:

Lehetőleg kerülni kell a kánikulában, illetve sportolás közbeni viselést, a nagymértékű izzadás és mozgás következtében ugyanis elcsúszhat a helyéről.

Használat előtt tisztítsd meg bőrfelületedet, használat után pedig langyos, szappanos vízzel öblítsd le a melltartót. Ha megszáradt, csak tedd rá vissza a védőfóliát a következő viselésig J

Semmilyen vegyszer nem szükséges a tisztításhoz! Ha betartod ezeket, akkor az öntapadós melltartó akár 50-100 alkalommal is csodálatossá varázsolhatja dekoltázsodat