Közzétéve írta Anna .

Bizonytalan vagy a testalkatodat illetően? Nehezen választasz fürdőruhát? Segítünk!

 

 

A testalkatodhoz illő fürdőruha megtalálása

Mindannyian azt szeretnénk, ha a fürdőruhánkban bombajól mutatnánk, hogy igazán magabiztosan sütkérezhessünk a strandon. De mindenki különböző arányokkal és formákkal rendelkezik, ennélfogva nem könnyű megtalálni a tökéletesen hozzánk passzoló bikinit. Annak érdekében, hogy idén minden eddiginél jobban érezd magad fürdőruhádban, összeállítottunk egy kis útmutatót, ami segít rátalálni az igazira!

 

Homokóra testalkat

Első körben vegyük górcső alá a homokóra alkatot. Erre a formára széles csípő és telt mellek jellemzők, karcsú derekat közrefogva. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, a számodra tökéletes fürdőruha az, ami legjobban kiemeli ezeket a vonásokat.

Néhány javaslatunk:

 

 

 

Egyenes (atletikus) alkat 

Az atletikus alkat képviselőinek a dereka kevéssé ívelt, és kisebb mellek jellemzők. Az ideális fürdőruha a gömbölyded formákat erősíti, így optikailag előnyösen formálva a mellkast és a csípőt.

Ha magadra ismertél, az alábbi fürdőruhák passzolnak hozzád:

 

 

 

Alma testalkat

Az alma testalkatot keskeny medence, széles váll jellemi,  leghansúlyosabb része a derék körüli terület. Jó választás lehet egy olyan fürdőruha, ami elvonja a figyelmet erről a részről, és áttereli a tekintetet a többire.

Pár kedvencünk almáknak:

 

 

 

 

Körte testalkat

A körték leginkább a derék-és csípőtájon erősek, míg mellük kisebb. Ebben az esetben az alkat egyensúlyba hozása a mellek hansúlyozásával valósul meg.

A körte típusoknak remekül állnak a lenti fürdőruhák:

 

 

 

 

Fordított háromszög (eper) testalkat

Végül nézzük az eper típust. Bizony, már ilyen is létezik a divatszakértők szerint, ami pontosan olyan, mint egy fejreállt háromszög. Ezesetben a mellek és vállak erőteljesek, míg a csípő és derék keskeny. Ha te is ide tartozol, kerüld a cérnavékony nyakbakötős bikiniket, az állítható pántok azonban nagy segítségedre lehetnek. A hansúlyt keskeny derekadra helyezd, amit még inkább kiemelhetsz egy aranyszínű, dögös testlánccal.

 

 

 

 Remélem tetszett nektek a bejegyzés, ha bármi kérdésetek írjatok facebookon vagy instán :)