Közzétéve írta Anna .

A nyári utazás mindig az egyik legjobban várt pillanat az évben. Ez az időszak a napfürdőké és a fülledt éjszakáké, amik alatt új kultúrákat tudunk felfedezni. Van időnk régóta a polcon levő könyveket elolvasni és végre feltöltődni a régen hiányolt D vitaminnal.

A nyári vakáció előtt a gondolat, hogy hamarosan sok időt fogsz eltölteni a fürdőruhádban, vagy akár az új bikini beszerzése kifejezetten félelmetes lehet. Nem sok rosszabb dolog van annál, ha nem érzed jól magad a nyaralásod közben, mivel nem vagy magabiztos a megjelenésedben és a bikinidben.

Az igazság az, hogy a közösségi médiából érkező nyomás miatt a nők napról napra egyre kevesebb önbizalommal rendelkeznek. Most itt van tőlünk egy pár emlékeztető arra, hogy hogyan tudod magabiztosan viselni a bikinidet és jól érezni magad a bőrödben ezen a nyáron!

#1 A bikini kiválasztása

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg cikket olvastál már azzal kapcsolatban, hogy a Te testfelépítésedhez pontosan milyen bikini illik pl.: viselj szivacsos fazont, ha kisebb mellekkel rendelkezel stb. Mindegy, hogy hallgatsz-e ezekre a véleményekre, a legfontosabb az, hogy legyél magabiztos és érezd jól magad a fürdőruhádban!

A bikini vásárlás megterhelő lehet, főleg ha nem tudod, hol is kezdd. A legjobb módja annak, hogy megkönnyítsd a dolgod az, ha több fazont felpróbálsz, mi több, próbálj fel olyanokat is, amik első látásra nem feltétlenül vonzanak, mivel lehet, hogy a végén közülük lesz a befutó.

Legyél nyitott a stílust, színt vagy mintát illetően. Például ha nem szereted annyira a hasad, jók lehetnek a magas derekú bikinik, amik tökéletes átmenetet biztosítanak a monokinik és bikinik között.

 

#2 Légy jóban a testeddel

Ne keverd össze a megbarátkozást a testeddel és a diétát. Nálad senki sem ismeri jobban a külsőd – te érted a legjobban, hogy hogyan kell táplálkoznod ahhoz, hogy magabiztosan mosolyoghass a vízparton.

Például tudjuk, hogy a testünket könnyedebbnek és egészségesebbnek érezzük, ha törekszünk a rossz típusú szénhidrátok és zsíros ételek kerülésére ezekben a meleg hónapokban. Szerencsére ebben a nagy melegben nincs is akkora étvágyunk, de a koplalást mindenképpen kerüld el!

Válassz sovány húsokat, köretnek pedig fogyassz egészséges, roppanós zöldségeket! Garantáltan jobban fogod magad érezni a bőrödben már pár nap után, ez pedig a vízparton is fel fog tűnni!

 

#3 Ápold a bőröd

Miután sikerült kiválasztani a tökéletes bikinit, itt az ideje, hogy törődj egy kicsit az egyik legérzékenyebb szerveddel: a bőröddel. Ha ápolod és odafigyelsz rá, nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb leszel.

Nem azt mondom, hogy irány a wellness. Egy pár óra, amit otthon magadra és a bőrödre fordítasz eszméletlenül meghálálja magát. Egy gyors manikűr, pedikűr esetleg szőrtelenítés, majd egy ápoló, hidratáló kényeztető testápoló a gyertyafény mellett csodákra képes.

Semmiképp se felejts el megfelelően gondoskodni az UV védelemről. A bőröd meghálálja majd!

 

#4 Kiegészítők

A kiegészítők segítségével könnyedén alakíthatod a megjelenésed tökéletessé. Napszemüvegek, kalapok, strandruhák, valamint strandtáskák segítenek neked a szetted tökéletesre csiszolásában.

Nem beszélve több titkos fegyverről, ami könnyedén segíthet neked még szexisebbé tenni a megjelenésed mégpedig a dekoltázsod formálásával. Sokak használnak nagy megelégedéssel mellemelő push up szilikon betétet a melltartóba, vagy esetleg a bikini felsőbe, és így emelik ki jobban nőiességüket.

szilikon betét melltartóba

 

#5 Kényelem és önbizalom

Megfelelő mennyiségű önbizalommal rendelkezni fantasztikus dolog, de mindannyian tudjuk, hogy elérni ezt az állapotot igen nehéz. Szóval, ha ez esetleg nem sikerülne minden nap, ne szomorkodj, próbálj meg azokra a dolgokra koncentrálni, amik feltöltenek: a család, egy jó könyv és bárkinek a társasága, akivel szeretsz időt tölteni.

Ne feledkezz meg a helyes testtartásról sem! Ha odafigyelsz arra, hogy a tested a legmegfelelőbben mutasd meg, akkor sokkal magabiztosabban fogsz ragyogni a társaságban.

A legfontosabb dolog, amit tehetsz annak érdekében, hogy jól érezd magad a bikinidben az az, ha meg vagy elégedve magaddal és törekedsz arra, hogy kiegyensúlyozott legyél. Lépj egy lépést hátra, relaxálj, nyár van, tied a világ. Ne feledd, mindenki gyönyörű, mindenkinek más az ideálja, te csak élvezd a nyarat!