Közzétéve írta Anna .

Amikor eszünkbe jut a bikini vásárlás, az első gondolataink között lesz, hogy vajon találunk-e olyat, ami kifejezetten előnyösen mutatja meg a mellünket. Szeretnénk, ha kényelmes lenne, jól állna és csinosak lennénk benne. Adja magát a kérdés: milyen bikini vegyek kis mellre?

Azoknak, akik kevésbe telt keblekkel rendelkeznek, sokkal több a választási opciójuk. Nekik egyszerűbb megfelelő fazont választani, mint akik dúsabb felépítésűek. Számos merészen kivágott felsőrész közül válogathatsz, mivel kevésbe kell félned az esetleges villantásoktól, valamint nincs feltétlenül szükséged merevítésre a fürdőruha felsődben.

Hogy egy kicsit kiemeld a dekoltázsodat, válassz fodros, push up-os szivacsos bikiniket, amik részletesen kidolgozottak és megfelelő mértékben díszítettek. Így több figyelmet fognak vonzani és teltebb megjelenést biztosítanak! Ha pedig nem szeretnéd mellkasodat dúsabbnak láttatni, mert kifejezetten elégedett vagy a méreteiddel, akkor a bandeau, vagy a háromszög fazonok, vagy magas nyakú bikinik az ideálisak neked.

Akár fel szeretnéd kicsit turbózni a dekoltázsod, akár nem, itt van pár kedvencünk, ami tökéletes számodra:

 

Geometric Gaivota Szivacsos Háromszög Kifordítható Fürdőruha

Geometric Gaivota Szivacsos Háromszög Kifordítható Fürdőruha

 

Psychadelic Palau Szivacsos Háromszög Klasszikus / Francia Bugyis Bikini

Psychadelic Palau Szivacsos Háromszög Klasszikus / Francia Bugyis Bikini 

 

Candy_Bow_push_up_bikini_brazil_furdoruha_22_1024x1024

Candy Bow Push Up Brazil Bikini - Lila-Kiwi

 

Ombre Ozora Push-Up Szivacsos Megkötős Bikini

Ombre Ozora Push-Up Szivacsos Megkötős Bikini

 

Crochet Caballo Szivacsos Merevítős Pánt Nélküli Push Up Fürdőruha

Válogass összes termékünk közül a mintydust oldalán. Hamarosan jövünk a következő blogbejegyzésünkkel, amiben a nagyobb keblű hölgyeknek válogatunk termékeket.

 

Ne feledjétek: minden mellméretnek hatalmas rajongótábora van a férfiak körében. Bármilyen adottságokkal is rendelkezel tehát, viseld büszkén!