Hírek » 2017 bikini modellek

  • Milyen fürdőruha illik a testalkatomhoz?

    Közzétéve írta Anna .

    Bizonytalan vagy a testalkatodat illetően? Nehezen választasz fürdőruhát? Segítünk!

     

     

    A testalkatodhoz illő fürdőruha megtalálása

    Mindannyian azt szeretnénk, ha a fürdőruhánkban bombajól mutatnánk, hogy igazán magabiztosan sütkérezhessünk a strandon. De mindenki különböző arányokkal és formákkal rendelkezik, ennélfogva nem könnyű megtalálni a tökéletesen hozzánk passzoló bikinit. Annak érdekében, hogy idén minden eddiginél jobban érezd magad fürdőruhádban, összeállítottunk egy kis útmutatót, ami segít rátalálni az igazira!

     

    Homokóra testalkat

    Első körben vegyük górcső alá a homokóra alkatot. Erre a formára széles csípő és telt mellek jellemzők, karcsú derekat közrefogva. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, a számodra tökéletes fürdőruha az, ami legjobban kiemeli ezeket a vonásokat.

    Néhány javaslatunk:

     

     

     

    Egyenes (atletikus) alkat 

    Az atletikus alkat képviselőinek a dereka kevéssé ívelt, és kisebb mellek jellemzők. Az ideális fürdőruha a gömbölyded formákat erősíti, így optikailag előnyösen formálva a mellkast és a csípőt.

    Ha magadra ismertél, az alábbi fürdőruhák passzolnak hozzád:

     

     

     

    Alma testalkat

    Az alma testalkatot keskeny medence, széles váll jellemi,  leghansúlyosabb része a derék körüli terület. Jó választás lehet egy olyan fürdőruha, ami elvonja a figyelmet erről a részről, és áttereli a tekintetet a többire.

    Pár kedvencünk almáknak:

     

     

     

     

    Körte testalkat

    A körték leginkább a derék-és csípőtájon erősek, míg mellük kisebb. Ebben az esetben az alkat egyensúlyba hozása a mellek hansúlyozásával valósul meg.

    A körte típusoknak remekül állnak a lenti fürdőruhák:

     

     

     

     

    Fordított háromszög (eper) testalkat

    Végül nézzük az eper típust. Bizony, már ilyen is létezik a divatszakértők szerint, ami pontosan olyan, mint egy fejreállt háromszög. Ezesetben a mellek és vállak erőteljesek, míg a csípő és derék keskeny. Ha te is ide tartozol, kerüld a cérnavékony nyakbakötős bikiniket, az állítható pántok azonban nagy segítségedre lehetnek. A hansúlyt keskeny derekadra helyezd, amit még inkább kiemelhetsz egy aranyszínű, dögös testlánccal.

     

     

     

     Remélem tetszett nektek a bejegyzés, ha bármi kérdésetek írjatok facebookon vagy instán :)

     

    Olvasás folytatása

  • Ideális bikini kis mellre - Milyet vegyek?

    Közzétéve írta Anna .

    Amikor eszünkbe jut a bikini vásárlás, az első gondolataink között lesz, hogy vajon találunk-e olyat, ami kifejezetten előnyösen mutatja meg a mellünket. Szeretnénk, ha kényelmes lenne, jól állna és csinosak lennénk benne. Adja magát a kérdés: milyen bikini vegyek kis mellre?

    Azoknak, akik kevésbe telt keblekkel rendelkeznek, sokkal több a választási opciójuk. Nekik egyszerűbb megfelelő fazont választani, mint akik dúsabb felépítésűek. Számos merészen kivágott felsőrész közül válogathatsz, mivel kevésbe kell félned az esetleges villantásoktól, valamint nincs feltétlenül szükséged merevítésre a fürdőruha felsődben.

    Hogy egy kicsit kiemeld a dekoltázsodat, válassz fodros, push up-os szivacsos bikiniket, amik részletesen kidolgozottak és megfelelő mértékben díszítettek. Így több figyelmet fognak vonzani és teltebb megjelenést biztosítanak! Ha pedig nem szeretnéd mellkasodat dúsabbnak láttatni, mert kifejezetten elégedett vagy a méreteiddel, akkor a bandeau, vagy a háromszög fazonok, vagy magas nyakú bikinik az ideálisak neked.

    Akár fel szeretnéd kicsit turbózni a dekoltázsod, akár nem, itt van pár kedvencünk, ami tökéletes számodra:

     

    Geometric Gaivota Szivacsos Háromszög Kifordítható Fürdőruha

    Geometric Gaivota Szivacsos Háromszög Kifordítható Fürdőruha

     

    Psychadelic Palau Szivacsos Háromszög Klasszikus / Francia Bugyis Bikini

    Psychadelic Palau Szivacsos Háromszög Klasszikus / Francia Bugyis Bikini 

     

    Candy_Bow_push_up_bikini_brazil_furdoruha_22_1024x1024

    Candy Bow Push Up Brazil Bikini - Lila-Kiwi

     

    Ombre Ozora Push-Up Szivacsos Megkötős Bikini

    Ombre Ozora Push-Up Szivacsos Megkötős Bikini

     

    Crochet Caballo Szivacsos Merevítős Pánt Nélküli Push Up Fürdőruha

    Válogass összes termékünk közül a mintydust oldalán. Hamarosan jövünk a következő blogbejegyzésünkkel, amiben a nagyobb keblű hölgyeknek válogatunk termékeket.

     

    Ne feledjétek: minden mellméretnek hatalmas rajongótábora van a férfiak körében. Bármilyen adottságokkal is rendelkezel tehát, viseld büszkén!

    Olvasás folytatása

  • 2017 Fürdőruha trendek

    Közzétéve írta Anna .

    Ha nem is olyan gyorsan, mint szerettük volna, de a hosszú és zord tél után lassan tényleg beköszönt az idei évi nyár, és vele együtt a 2017-es fürdőruha szezon is. Ahhoz, hogy idén is a legtöbbet tudjátok kihozni a megjelenésetekből, összeszedtük nektek a legaktuálisabb trendeket a vízpartról..

     

    Magasított nyakú fürdőruhák, Crop Top bikini fazonok

    Tavaly már észrevehető volt ezeknek a modellek térhódítása, és minden jel arra mutat, hogy idén sem lesz ez másképp. Sőt, a magasított nyakú bikini fazonok aranykorukat élik, és 2017-ben is legalább olyan jó választás egy ilyen darab, mint tavaly volt. Nekünk az egyik kedvencünk a képen látható Grande comore kifordítható, magasított nyakú, szivacsos, megkötős, különleges hátú fürdőruha

     

     

    További divatos Crop Top bikini termékeink: Timeless tavira magasnyakú szivacsos bikiniGorgeous guyana magas nyakú szivacsos bikini – neon, Blazin Bolivia magas nyakú szivacsos bikini, Delightful dominica fehér bikini, Enchanted ecuador szivacsos bikini, Alana blanchard magas nyakú szivacsos bikini

     

    Flitteres, vagy fonott bikinik

    Mindegy, hogy az egy sima gyöngysor, flitter, vagy bármilyen plusz, a következő strandszezon egyértelműen a különlegességekről fog szólni. Nem extravagáns fazonokra kell gondolni, csak pár újragondolt apró részletre.. Jó példa erre a divatos és trendi Puerto rico's braided powder bikini a képen látható izgalmas fonott hátsó résszel. Fürdőruha kollekciónkban számos más formabontó fazon közül is válogathatsz!

     

    Fűzős részletek

    Oldalt, elöl vagy hátul, nem számít. Ennek az évnek nagy slágere lesz a különböző fűzős megoldásokkal tarkított bikinik.  Jó példa erre a Marble Mallorca kivehető szivacsos melltartós fürdőruha aranyszínű díszítő bogyókkal.
    Bugyija oldalt kötős, ezáltal tökéletesen méretre igazítható. Fazonja hagyományos szabású, íves lekerekítéssel, ami optikailag kerekíti a feneket.

     

     

     

    Fodros bikinik 

    Pajkos fodrok, vagy teljes plusz fodrokkal tarkított rétegek? Ez a nőies kiegészítő nagyon sok tervező 2017-es bikini kollekciójába megjelenik és tökéletes azoknak, akik csinos és divatos fürdőruhát szeretnének idén.

     

    Blue lagoon pearl merevítős, szivacsos bikini

     

    Wrap Bikinik

    A Wrap fazonok kihangsúlyozzák nőies vonalaid és egyértelműen az egyik legtrendibb viseletet képviselik 2017-ben. Legyen az dupla wrap a bikinifölső alatt, vagy csak egy szolid keresztezés, ez a bikinistílus tökéletes arra, hogy odavonzza a tekinteteket.

     

     

    Blue barbados wrap bikini

     

    Neked melyik a kedvenced?

    Válogass termékeink közül itt: 2017 Fürdőruha modellek 

     

     

    Olvasás folytatása