Hírek » bikini kis mellre

 • Milyen fürdőruha illik a testalkatomhoz?

  Közzétéve írta Anna .

  Bizonytalan vagy a testalkatodat illetően? Nehezen választasz fürdőruhát? Segítünk!

   

   

  A testalkatodhoz illő fürdőruha megtalálása

  Mindannyian azt szeretnénk, ha a fürdőruhánkban bombajól mutatnánk, hogy igazán magabiztosan sütkérezhessünk a strandon. De mindenki különböző arányokkal és formákkal rendelkezik, ennélfogva nem könnyű megtalálni a tökéletesen hozzánk passzoló bikinit. Annak érdekében, hogy idén minden eddiginél jobban érezd magad fürdőruhádban, összeállítottunk egy kis útmutatót, ami segít rátalálni az igazira!

   

  Homokóra testalkat

  Első körben vegyük górcső alá a homokóra alkatot. Erre a formára széles csípő és telt mellek jellemzők, karcsú derekat közrefogva. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, a számodra tökéletes fürdőruha az, ami legjobban kiemeli ezeket a vonásokat.

  Néhány javaslatunk:

   

   

   

  Egyenes (atletikus) alkat 

  Az atletikus alkat képviselőinek a dereka kevéssé ívelt, és kisebb mellek jellemzők. Az ideális fürdőruha a gömbölyded formákat erősíti, így optikailag előnyösen formálva a mellkast és a csípőt.

  Ha magadra ismertél, az alábbi fürdőruhák passzolnak hozzád:

   

   

   

  Alma testalkat

  Az alma testalkatot keskeny medence, széles váll jellemi,  leghansúlyosabb része a derék körüli terület. Jó választás lehet egy olyan fürdőruha, ami elvonja a figyelmet erről a részről, és áttereli a tekintetet a többire.

  Pár kedvencünk almáknak:

   

   

   

   

  Körte testalkat

  A körték leginkább a derék-és csípőtájon erősek, míg mellük kisebb. Ebben az esetben az alkat egyensúlyba hozása a mellek hansúlyozásával valósul meg.

  A körte típusoknak remekül állnak a lenti fürdőruhák:

   

   

   

   

  Fordított háromszög (eper) testalkat

  Végül nézzük az eper típust. Bizony, már ilyen is létezik a divatszakértők szerint, ami pontosan olyan, mint egy fejreállt háromszög. Ezesetben a mellek és vállak erőteljesek, míg a csípő és derék keskeny. Ha te is ide tartozol, kerüld a cérnavékony nyakbakötős bikiniket, az állítható pántok azonban nagy segítségedre lehetnek. A hansúlyt keskeny derekadra helyezd, amit még inkább kiemelhetsz egy aranyszínű, dögös testlánccal.

   

   

   

   Remélem tetszett nektek a bejegyzés, ha bármi kérdésetek írjatok facebookon vagy instán :)

   

  Olvasás folytatása

 • Ideális bikini kis mellre - Milyet vegyek?

  Közzétéve írta Anna .

  Amikor eszünkbe jut a bikini vásárlás, az első gondolataink között lesz, hogy vajon találunk-e olyat, ami kifejezetten előnyösen mutatja meg a mellünket. Szeretnénk, ha kényelmes lenne, jól állna és csinosak lennénk benne. Adja magát a kérdés: milyen bikini vegyek kis mellre?

  Azoknak, akik kevésbe telt keblekkel rendelkeznek, sokkal több a választási opciójuk. Nekik egyszerűbb megfelelő fazont választani, mint akik dúsabb felépítésűek. Számos merészen kivágott felsőrész közül válogathatsz, mivel kevésbe kell félned az esetleges villantásoktól, valamint nincs feltétlenül szükséged merevítésre a fürdőruha felsődben.

  Hogy egy kicsit kiemeld a dekoltázsodat, válassz fodros, push up-os szivacsos bikiniket, amik részletesen kidolgozottak és megfelelő mértékben díszítettek. Így több figyelmet fognak vonzani és teltebb megjelenést biztosítanak! Ha pedig nem szeretnéd mellkasodat dúsabbnak láttatni, mert kifejezetten elégedett vagy a méreteiddel, akkor a bandeau, vagy a háromszög fazonok, vagy magas nyakú bikinik az ideálisak neked.

  Akár fel szeretnéd kicsit turbózni a dekoltázsod, akár nem, itt van pár kedvencünk, ami tökéletes számodra:

   

  Geometric Gaivota Szivacsos Háromszög Kifordítható Fürdőruha

  Geometric Gaivota Szivacsos Háromszög Kifordítható Fürdőruha

   

  Psychadelic Palau Szivacsos Háromszög Klasszikus / Francia Bugyis Bikini

  Psychadelic Palau Szivacsos Háromszög Klasszikus / Francia Bugyis Bikini 

   

  Candy_Bow_push_up_bikini_brazil_furdoruha_22_1024x1024

  Candy Bow Push Up Brazil Bikini - Lila-Kiwi

   

  Ombre Ozora Push-Up Szivacsos Megkötős Bikini

  Ombre Ozora Push-Up Szivacsos Megkötős Bikini

   

  Crochet Caballo Szivacsos Merevítős Pánt Nélküli Push Up Fürdőruha

  Válogass összes termékünk közül a mintydust oldalán. Hamarosan jövünk a következő blogbejegyzésünkkel, amiben a nagyobb keblű hölgyeknek válogatunk termékeket.

   

  Ne feledjétek: minden mellméretnek hatalmas rajongótábora van a férfiak körében. Bármilyen adottságokkal is rendelkezel tehát, viseld büszkén!

  Olvasás folytatása